Preguntes freqüents

Què és aparkivoli Girona?

És un servei d’aparcament alternatiu, situat al costat de l’aeroport, que ofereix places a preus més econòmics que els dels aparcaments tradicionals.


Cal reservar la plaça?

Fer la reserva de plaça és un procediment molt senzill que només ofereix avantatges. Ho recomanem sobretot en caps de setmana, ponts i períodes de vacances. Sempre podem oferir un millor servei si podem preveure l’arribada dels nostres clients. Cal tenir en compte que al no coincidir les nostres vacances escolars amb les de França, a vegades, el parking és molt ple en èpoques que aquí no hi ha vacances.


Com i quan es fa el pagament?

A l’entrada en efectiu o amb targeta (mínim 20€). Tinguin en compte que no disposem de canvi per a bitllets de 200€ i 500€. Les promocions o Carnet Jove s’han de pagar en efectiu.


Voldria una factura per presentar a la feina. Què he de fer?

Demani el formulari a la recepció. El pot omplir i entregar allà mateix o enviar-nos les dades per correu electrònic (parking@aparkivoli.cat). Ens calen les seves dades fiscals, els detalls de l’estada a l’aparcament i la seva adreça electrònica. Li enviarem una factura en pdf en un termini de 72h.


Quins tràmits he de fer a l’entrada al Parking?

Tant si té reserva feta com si no, esperi que el vigilant li obri la barrera i li indiqui el millor lloc per deixar el vehicle. Després passi per la recepció a recollir el full d’entrada i fer el pagament de l’estada.


Com funciona el servei de trasllats a la terminal?

El parking es troba només a 5 minuts a peu de la porta de sortides de la terminal de l’aeroport.
Malgrat aquesta distància tant curta, també disposen, en cas de necessitat, d’un servei gratuït de trasllats sense horari concret que s’adapta a les arribades i sortides dels clients. Si tot va bé, no hauran d’esperar més de 10 minuts per arribar a la terminal.


A quina hora hem de ser al Parking Aparkivoli per no haver d’anar amb presses?

Durant la temporada d’hivern (novembre-març), si han de facturar maletes, arribin 60-90 minuts abans de la sortida del vol. En caps de setmana i en temporada alta hi poden afegir 10 minuts per passar el control de seguretat. La recepció del parking obre cada dia, de dilluns a diumenge dues hores abans de la sortida del seu vol.


Si portem maletes per facturar o anem amb canalla o persones amb mobilitat reduïda, què ens aconsellen?

En aquests casos, els recomanem anar primer a la terminal i descarregar. Després el/la conductor/a pot aparcar el vehicle a l’Aparkivoli i de seguida tornar a ser a la terminal.
A la tornada poden fer el mateix: primer recollir el cotxe mentre la resta espera les maletes.


El meu vol arriba quasi a mitjanit. Podré recuperar el meu vehicle si arribo amb retard?

Sí. El nostre servei de recepció s’adapta a l’horari de les arribades i també és operatiu pels vols que aterren a darrera hora de la nit. També tenim en compte els possibles retards dels vols que controlem a través del web www.flightradar24.com.


Cal deixar les claus del cotxe?

En general no. Per qüestions logístiques, és imprescindible que ens deixin les claus si han reservat plaça coberta.

Es pot anul·lar una reserva?

Sí, però si no ha de venir, li preguem que ens ho comuniqui, així algú altre podrà aprofitar l’espai. Ens pot enviar un correu electrònic a parking@aparkivoli.cat donant-nos la ID de reserva.
Aparkivoli Girona no cobra per avançat ni penalitza les anul·lacions.


Més dubtes?

Contacti’ns a parking@aparkivoli.cat i mirarem de solucionar-los.