L’acord per l’ampliació de l’aeroport del Prat inclou la connexió en alta velocitat amb Girona

Les instal·lacions continuaran funcionant amb dues pistes segregades i amb més de 80 operacions per hora

L’acord per l’ampliació de l’aeroport del Prat inclou la connexió en alta velocitat amb els aeroports de Girona i Reus amb l’objectiu que actuïn com a infraestructures complementàries i puguin descongestionar el Prat. Les dues estacions uniran els dos aeroports amb Barcelona en mitja hora abans del 2026. Aquesta era una de les demandes que havia expressat la Generalitat en el debat sobre l’ampliació de la infraestructura, que suposarà una inversió de 1.700 milions d’euros entre els anys 2022 i 2031. Un altre dels compromisos tancats per part d’Aena és que el Prat continuï operant amb pistes segregades i que ho faci més de 80 operacions per hora sense arribar al límit dels 90.

Llegir més