L’acord per l’ampliaci贸 de l’aeroport del Prat inclou la connexi贸 en alta velocitat amb Girona

Les instal路lacions continuaran funcionant amb dues pistes segregades i amb m茅s de 80 operacions per hora

L’acord per l’ampliaci贸 de l’aeroport del Prat inclou la connexi贸 en alta velocitat amb els aeroports de Girona i Reus amb l’objectiu que actu茂n com a infraestructures complement脿ries i puguin descongestionar el Prat. Les dues estacions uniran els dos aeroports amb Barcelona en mitja hora abans del 2026. Aquesta era una de les demandes que havia expressat la Generalitat en el debat sobre l’ampliaci贸 de la infraestructura, que suposar脿 una inversi贸 de 1.700 milions d’euros entre els anys 2022 i 2031. Un altre dels compromisos tancats per part d’Aena 茅s que el Prat continu茂 operant amb pistes segregades i que ho faci m茅s de 80 operacions per hora sense arribar al l铆mit dels 90.

Llegir m茅s