L’aeroport de Girona suma 19.624 passatgers durant el mes de juny gràcies a la represa dels vols de Ryanair i Transavia

Multipliquen per deu els que havien passat per la terminal de Vilobí al mes de maig però són un 92,8% menys que al 2019

L’aeroport Girona-Costa Brava ha sumat 19.624 passatgers durant el mes de juny gràcies a la represa dels vols de Ryanair i Transavia. De fet, segons recull l’estadística d’Aena, tres de cada quatre turistes que han trepitjat la terminal de Vilobí d’Onyar han volat amb l’aerolínia irlandesa de baix cost. Per destins, destaquen Brussel·les, Amsterdam i Weeze. Les dades de trànsit d’aquest juny són significativament millors que les del mes de maig, perquè arriben a multiplicar per deu els viatgers d’aleshores (quan van ser-ne 1.987). Però encara queden molt lluny de les xifres prepandèmia, perquè si es comparen amb les del juny del 2019, l’aeroport Girona-Costa Brava registra un descens de fins al 92,8%.

Llegir més