Ryanair recupera vint rutes més per aquest estiu des de l’aeroport de Girona-Costa Brava

Les noves destinacions se sumen a les vuit que ja estaven a la venda des de fa feia mesos

DiarideGirona 20/02/2021

Ryanair ha posat a la venda bitllets per a vint destinacions més aquest estiu des de l’aeroport de Girona, que se sumen a les vuit que ja estaven a la venda. D’aquesta manera, després de la incertesa generada per la covid-19 i el tancament de la base de Vilobí d’Onyar durant els mesos d’hivern, la companyia irlandesa torna a apostar aquest estiu per l’aeroport gironí. L’any passat, tot i les restriccions de mobilitat, l’aerolínia de baix cost va oferir 36 rutes des de Girona.

Al llarg de les últimes setmanes, Ryanair ha posat a la venda bitllets que permetran connectar Girona aquest estiu amb Frankfurt-Han, Frankfurt-Internacional, Kalsrue i Memmingem-Munich West (Alemanya), Brussel·les-Charleroi i Brussel·les- Zaventem (Bèlgica), Budapest, Dublín, Lamezia, Pescara, Nàpols i Milà-Bèrgam (Itàlia), Cracòvia iVarvòvia-Modlin (Polònia) i Bristol, East Midlands, Edimburgh, Liverpool, Londres-Stansted i Manchester (Regne Unit).

Algunes d’aquestes noves rutes s’iniciaran a partir de finals de març -coincidint amb l’inici de Setmana Santa-, mentre que d’altres s’establiran a partir de maig o juny. Totes elles, però, se sumaran a les vuit destinacions que Ryanair ja havia posat a la venda feia mesos: Dusseldorf (Alemanya), Pisa (Itàlia), Poznan i Wroclaw (Polònia), Cork (Irlanda) i Bournemouth, London-Southern i Luton (Regne Unit).

Ryanair es mostra optimista de cara als mesos d’estiullegir l’article sencer.