L’aerolínia Jet 2 programa set rutes aquest estiu des de Girona i sis per al 2022

L’aerolínia connectarà la Costa Brava amb Birmingham, Bristol, East Midlands, Leeds, Londres-Stansted, Manchester i Newcastle

DiarideGirona 14/01/2021

Després d’un any «en blanc» des de l‘aeroport de Girona -on aquest estiu va decidir no operar degut a les restriccions de mobilitat per la covid-19-, l’aerolínia britànica Jet 2 ja està preparant no només la propera temporada d’estiu, sinó també la de 2022. I l’aeroport de Girona-Costa Brava està entre els seus plans. De moment, la companyia connectarà aquest estiu les comarques gironines amb set destinacions britàniques –inclosa la seva nova base de Bristol-, i per al 2022 ja en té confirmades sis. Els bitllets ja es poden comprar des de la seva pàgina web.

Bones notícies, doncs, per a l’aeroport de Girona, que ha tancat el 2020 amb unes xifres nefastes a causa del coronavirus i que pateix pel futur de Ryanair, que durant aquest hivern ha tancat la seva base i manté un conflicte obert amb els treballadors. Jet 2 ha fet pública la seva aposta per l’aeroport de Girona i, a l’espera de quina sigui l’evolució de la pandèmia, manté l’aeròdrom gironí entre les seves destinacions per aquest estiu. A hores d’ara, la companyia ofereix vols a set destinacions per connectar la Costa Brava i Anglaterra entre els mesos de maig i octubre de 2021. Es tracta de Birmingham, Bristol, East Midlands (en aquest cas, només fins al mes de setembre), Leeds, Londres Stansted, Manchester i Newcastle.

llegir article sencer