Ryanair recupera 36 rutes a l’aeroport de Girona a l’estiu

La companyia treu pit de la Costa Brava i convida a descobrir-ne «la bellesa» a través de les «impressionants» platges · La CE demana als estats que aixequin les restriccions de mobilitat entre països el 15 de juny

Ryanair reprèn a partir de l’1 de juliol un centenar de rutes entre Catalunya i Europa, d’entre les quals en reactiva 36 a l’aeroport de Girona. A Barcelona operarà amb 52 connexions i a Reus, amb 12. Els vols formen part del calendari previst per als propers mesos i a partir del 21 de juny algunes connexions ja estaran a la venda.

La companyia argumenta la reactivació de vols amb l’objectiu que els turistes europeus descobreixin «la bellesa» de la Costa Brava «a través de les seves impressionants platjas, la gastronomia mediterrània, tradicions i arquitectura». Ryanair assegura haver constatat les ganes per tornar a viatjar a partir de les dades de tràfic web a mesura que s’ha aixecat progressivament el confinament. Segons la companyia, Espanya es troba entre les destinacions més buscades pels turistes europeus.

La data escollida per Ryanair per reprendre les rutes és l’1 de juliol, quan l’Estat espanyol preveu l’obertura de fronteres, però ahir la Comissió Europea va tornar a insistir als estats membre de l’espai Schengen i països associats que reobrin les seves fronteres internes abans del 15 de juny. A més, també va demanar que es comencin a reobrir les externes a partir del 30 de juny. Brussel·les va instar ahir aquells estats que aixecaran les restriccions internes més tard, com és el cas d’Espanya, que s’avancin i ho facin el dilluns 15 de juny.

Obertura gradual

A partir de juliol,… Llegir l’article sencer al DiarideGirona