Ryanair recupera 36 rutes a l’aeroport de Girona a l’estiu

La companyia treu pit de la Costa Brava i convida a descobrir-ne ┬źla bellesa┬╗ a trav├ęs de les ┬źimpressionants┬╗ platges ┬Ě La CE demana als estats que aixequin les restriccions de mobilitat entre pa├»sos el 15 de juny

Ryanair repr├Ęn a partir de l’1 de juliol un centenar de rutes entre Catalunya i Europa, d’entre les quals en reactiva 36 a l’aeroport de Girona. A Barcelona operar├á amb 52 connexions i a Reus, amb 12. Els vols formen part del calendari previst per als propers mesos i a partir del 21 de juny algunes connexions ja estaran a la venda.

La companyia argumenta la reactivaci├│ de vols amb l’objectiu que els turistes europeus descobreixin ┬źla bellesa┬╗ de la Costa Brava ┬źa trav├ęs de les seves impressionants platjas, la gastronomia mediterr├ánia, tradicions i arquitectura┬╗. Ryanair assegura haver constatat les ganes per tornar a viatjar a partir de les dades de tr├áfic web a mesura que s’ha aixecat progressivament el confinament. Segons la companyia, Espanya es troba entre les destinacions m├ęs buscades pels turistes europeus.

La data escollida per Ryanair per reprendre les rutes ├ęs l’1 de juliol, quan l’Estat espanyol preveu l’obertura de fronteres, per├▓ ahir la Comissi├│ Europea va tornar a insistir als estats membre de l’espai Schengen i pa├»sos associats que reobrin les seves fronteres internes abans del 15 de juny. A m├ęs, tamb├ę va demanar que es comencin a reobrir les externes a partir del 30 de juny. Brussel┬Ěles va instar ahir aquells estats que aixecaran les restriccions internes m├ęs tard, com ├ęs el cas d’Espanya, que s’avancin i ho facin el dilluns 15 de juny.

Obertura gradual

A partir de juliol,… Llegir l’article sencer al DiarideGirona