Trasllats

El parking es troba a 180 metres (5 minuts a peu) de la porta de sortides de la terminal de l'aeroport.

El servei gratuït de trasllat i recollida és a la carta, però sempre esperem a altres clients que hagin arribat a la mateixa hora. Si tot va bé no hauran d’esperar més de 10 minuts per arribar a la terminal. El nostre servei de recepció i trasllats s’adapta a l'horari de les arribades i s'adapta als eventuals retards dels vols.

Recomanacions

A l'anada, si porten maletes o van amb canalla o persones amb mobilitat reduïda els recomanem anar primer a la terminal i descarregar. Després el/la conductor/a pot aparcar el vehicle al Parking Aparkivoli i en 5 minuts tornar a ser a la terminal. A la tornada, poden fer el mateix: primer recollir el cotxe mentre la resta espera les maletes.

Si viatgen només amb equipatge de mà arribin 60 minuts abans de la sortida del vol i si han de facturar les maletes uns 90 minuts. En caps de setmana i en temporada alta hi poden afegir 10 minuts per passar el control de seguretat.

A la tornada, una vegada ja tinguin les maletes, poden anar al punt de recollida i trucar-nos al número de telèfon que els haurem donat a l'entrada. El servei de recollida és immediat, tot i que, en algun moment puntual, si l'horari dels vols és coincident, es pot retardar alguns minuts. Si no es volen esperar, no van gaire carregats, i els ve de gust, poden fer una saludable caminada de 5 minuts fins al parking.

 Parking Aparkivoli Trasllats

Altres