Aparkivoli Trasllats Gratuïts

Parking Aparkivoli <··> Terminal Aeroport Girona

Disposem de 2 vehicles (Ford Transit i Opel Vivaro) amb capacitat per a 8 persones cada un que fan els trasllats del parking a la terminal. Aquest servei és operatiu a partir de dues hores abans de la sortida del primer vol del matí i es manté fins els vols que aterren a última hora de la nit, retards inclosos.

 Parking Aparkivoli Trasllats

 Parking Aparkivoli Trasllats

Recomanacions

A l'anada, si porten maletes o van amb canalla o persones amb mobilitat reduïda els recomanem anar primer a la terminal i descarregar. Després el/la conductor/a pot aparcar el vehicle al Parking Aparkivoli i en 5 minuts tornar a ser a la terminal. A la tornada poden fer el mateix: primer recollir el cotxe mentre la resta espera les maletes.

Si viatgen només amb equipatge de mà arribin 60 minuts abans de la sortida del vol i si han de facturar les maletes uns 90 minuts. En caps de setmana i en temporada alta hi poden afegir 20 minuts per passar el control de seguretat.

A la tornada, una vegada ja tinguin les maletes, poden anar al punt de recollida i trucar-nos al número de telèfon que els haurem donat a l'entrada. El servei de recollida és immediat, tot i que, en algun moment puntual, si l'horari dels vols és coincident, es pot retardar alguns minuts. Si no es volen esperar, no van gaire carregats, i els ve de gust, poden fer una saludable caminada de 180 metres fins al pàrking.

 

Altres