Trasferimenti

Parking Aparkivoli <··> Terminale dell'Aeroporto di Girona

Ci scusi: non abbiamo ancora questa informazione in Italiano.

Leggere in: Spagnolo, Francese, IngleseOlandese o Tedesco

 

In Catalano:

Una de les característiques més importants del anomenats aparcaments off-airport és la d'oferir un servei gratuït de trasllats a les terminals de l'aeroport i Aparkivoli Girona no és una excepció. Disposem de 2 vehicles (Ford Transit i Opel Vivaro) amb capacitat per a 8 persones cada un que fan els viatges d'anada del parking a la terminal de manera permanent i a la carta (quan arriben els clients).

 

A la tornada, una vegada ja tinguin les maletes, poden anar a la zona d'aparcament dels autobusos (BUS TICKETS) i trucar-nos al número de telèfon que els haurem donat a l'entrada. El servei de recollida és immediat, tot i que en algun moment puntual, si l'horari dels vols és coincident, es pot retardar alguns minuts.

Si no es volen esperar, no van gaire carregats, i els ve de gust, poden fer una saludable caminada. El parking està només a 5 minuts a peu de la terminal.

 

Parking Aparkivoli Free Shuttle

Recomanacions

A l'anada, si porten maletes o van amb canalla o persones amb mobilitat reduïda els recomanem anar primer a la terminal i descarregar. Després el/la conductor/a pot aparcar el vehicle al Parking Aparkivoli i en 5 minuts tornar a ser a la terminal.

Si viatgen només amb equipatge de mà arribin 60 minuts abans de la sortida del vol i si han de facturar les maletes uns 90 minuts. En caps de setmana i en temporada alta hi poden afegir 20 minuts per passar el control de seguretat.

A la tornada poden fer el mateix: primer recollir el cotxe mentre la resta espera les maletes.

Aquesta opció també evita esperes quan la coincidencia d'horari d'arribada de diferents vols (especialment a la nit) fa que s’acumulin moltes persones a l’espera del trasllat.

 

Informazioni aggiuntive