Parking Aparkivoli Respon

Parking Aparkivoli Recepcio

Cal pagar a l'entrada?

Sí. Per qüestions logístiques a l’hora de la sortida, preferim que tothom pagui a l’entrada. Acceptem pagaments amb targeta de crèdit a partir de 20 euros i, tinguin en compte que no disposem de canvi per a bitllets de 200€ i 500€.

 

Podem pagar amb targeta de crèdit?

Sí, excepte promocions o Carnet Jove, acceptem el pagament amb targeta de crèdit per a imports superiors a 20€. Els imports inferiors s’han de pagar en efectiu.

 

Voldria una factura per presentar a la feina. Què he de fer?

Demani el formulari a la recepció. El pot omplir i entregar allà mateix o enviar-nos les dades per correu electrònic (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ). Ens calen les seves dades fiscals, els detalls de l’estada a l'aparcament i la seva adreça electrònica. Li enviarem una factura en pdf en un termini de 72h.

 

Cal reservar la plaça?

Fer la reserva de plaça és un procediment molt senzill que només ofereix avantatges. Ho recomanem sobretot en caps de setmana, ponts i períodes de vacances. Cal tenir en compte que al no coincidir les nostres vacances escolars amb les de França, a vegades, el parking és molt ple en èpoques que aquí no hi ha vacances. Sempre podem oferir un millor servei si podem preveure l'arribada dels nostres clients.

 

Es pot anul·lar una reserva?

Sí, però si no ha de venir, li preguem que ens ho comuniqui, així algú altre podrà aprofitar l'espai. Ens pot enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. donant-nos la ID de reserva.

Aparkivoli Girona no cobra per avançat ni penalitza les anul·lacions.

Altres