Parking Aparkivoli Respon

Parking Aparkivoli Entrada

Quins tràmits he de fer a l’entrada al Parking?

Tant si té reserva feta com si no, esperi que el vigilant li obri la barrera i li indiqui el millor lloc per deixar el vehicle. Després passa per la recepció a recollir el full d’entrada i fer el pagament de l’estada.

 

S'ha de pagar per avançat?

No, el pagament es fa a l'entrada a l'aparcament en efectiu o amb targèta de crèdit (mínim 20€). Tinguin en compte que no disposem de canvi per a bitllets de 200 i 500€.

 

El nostre vol s'enlaira a primera hora del matí. A quina hora he de ser al Parking Aparkivoli per no haver d'anar amb presses?

Si viatgen només amb equipatge de mà arribin 60 minuts abans de la sortida del vol i si han de facturar les maletes uns 90 minuts. En caps de setmana i en temporada alta hi poden afegir 20 minuts per passar el control de seguretat. El servei gratuït de trasllats comença dues hores abans de la sortida del primer vol.

 

Si portem maletes per facturar o anem amb canalla o persones amb mobilitat reduïda, què ens aconsellen?

En aquests casos els recomanem anar primer a la terminal i descarregar. Després el/la conductor/a pot aparcar el vehicle a l'Aparkivoli i de seguida tornar a ser a la terminal.

A la tornada poden fer el mateix: primer recollir el cotxe mentre la resta espera les maletes.

 

Quan temps necessitem per facturar?

Ryanair disposa del sistema "drop-off" dels mostradors 30 al 34. Aquest sistema permet una facturació molt ràpida. Als mostradors de l’1 al 4 hi ha balances per poder comprovar el pes de les maletes abans de facturar-les i estalviar-se haver de pagar excés d’equipatge.

 

El meu vol arriba quasi a mitjanit. Podré recuperar el meu vehicle si arribo amb retard?

Sí. El nostre servei de recepció i trasllats s’adapta a l’horari de les arribades i també és operatiu pels vols que aterren a darrera hora de la nit. També tenim en compte els possibles retards dels vols que controlem a través del web www.flightradar24.com.

 

Com funciona el servei de trasllats a la terminal?

Una vegada rebut el full d’entrada, els portarem a la terminal. El servei gratuït de trasllat i recollida és a la carta, però sempre esperem a altres clients que hagin arribat a la mateixa hora. Si tot va bé no hauran d’esperar més de 10 minuts per arribar a la terminal. El nostre servei de recepció i trasllats s’adapta a l’horari de les arribades i s’adapta als eventuals retards dels vols.

El parking es troba només a 5 minuts a peu de la porta de sortides de la terminal de l’aeroport.

 

Altres